Järjestimme 28.5.2019 tapahtuman 9 muodossaan QlikDevGorup Helsinki. Nyt Qlik tapahtumat jatkuvat Qlik Meetups tapahtumina.

Qlik Meetups tapahtumien järjestäjät ovat  Ville Airo, Phuoc Tran Minh ja Mika Ahtinen

Idea on edelleen jakaa tietoa kehittäjiltä kehittäjille hyvien esiintyjien ja hyvien esitysten muodossa sekä nauttia hyvästä seurasta, pizzasta ja virvokkeista.

Historiaa:

QlikDevGroup Helsinki Ry on perustettu vuonna 2016. Toiminta perustuu QlikDevGroup konseptiin. Qlik teknologista kiinnostuneille kehittäjille jaetaan tietoa n. kolme kertaa vuodessa pidettävissä tapahtumissa. Toiminta on täysin riippumatonta eli emme toimi yhdenkään Qlik partner tai asiakasyrityksen toimesta ja teemme työn omalla ajalla.

Toimintamme rahoitus tulee sponsoreiden kautta. Tähän asti sponsoreina ovat olleet Qlik Finland, eCraft Business Insight, Evolvit, Attido, Accenture, Cubiq Analytics ja Solteq.

QlikDevGroup Helsinki Ry:n jäsenet ovat Tommi Nyberg, Ville Airo, Phuoc Tran Minh ja Mika Ahtinen

Puhujina tapahtumassa ovat olleet mm. Anthony Deighton, Henric Cronström, Göran Sander, Markus Mertanen, Hannu Ranta, Mikko Kuusela, Jarmo Suoranta, Jarmo Rajala, Patrik Lundblad, Ralf Becher, Matt Crowther, Martin Mahler ja Jussi Hermunen, Jose Diaz Lopez, Rob Wunderlich and Alexander Nagler, Michael Nordström.

Kotisivut:  http://qlikdevgroup.com/helsinki-home/

Twitter:  @QlikDevGroupHel

Instagram:  QlikDevGroupHelsinki

Sähköposti:  helsinki@qlikdevgroup.com

 

Laskutus ja maksatusjärjestelmä: Holvi (Holvi Payment Services Oy)